Week van de Ondernemer 2016

  • 09:00 uur
  • MartiniPlaza, Groningen
  • HANNN

Building Better Business. Daar draait het om tijdens de Week van de Ondernemer 2016. Inspiratie van internationale topsprekers, tips van absolute specialisten en netwerken met ondernemers uit jouw regio. Dit alles met als doel de groei van jouw bedrijf een impuls te geven. Verschillende ondernemers zijn uitgenodigd om hun ondernemingservaringen persoonlijk met je te delen.

De ondernemerstips van Ali-B
Naast artiest is hij een uiterst succesvolle ondernemer met een duidelijke missie. Zijn eigen productiehuis, platenlabel en management- en entertainmentbedrijf runt hij vanuit zijn filosofie: ‘Je hebt succes op het moment dat je de wereld verbetert voor jezelf en voor anderen’. Laat je 29 juni ook inspireren door deze gepassioneerde ondernemer.

WVDO-Bootcamp
Wat verandert er voor jouw bedrijf als je gaat denken en doen als een start-up? De oprichters van Startupbootcamp Ruud Hendriks en Patrick de Zeeuw ontwikkelden een speciale ondernemersbootcamp om je nieuwe inzichten te geven.

Leren van de allerbeste
Topsprekers als Ben Tiggelaar, Willem Vermeend, Peter Hinssen en Maarten Steinbuch delen hun enorme kennis en schetsen nieuwe perspectieven.

Aan de slag met je bedrijf
De WVDO-Experience is volledig verbouwd tot een echte ‘werkplaats’. Hier staan tientallen specialisten voor je klaar om met je aan de slag te gaan. Waardevolle workshops en consults over Strategie, Marketing, Technologie, Team en Financieren.

Schrijf je hier in en benader de website voor meer informatie.

 

Aandachtsgebieden

Healthy Ageing Network