2e Masterclass 'In de War' - in Groningen

  • 09:00 uur
  • 14:30 uur
  • Rijksuniversiteit Groningen, Zernike Campus
  • Zorg Innovatie Forum

Aanmelding voor deze masterclass is gesloten.

Na de succesvolle Masterclass ‘In de War’ op 24 maart jl. in Emmen organiseert het Zorg Innovatie Forum i.s.m. de gemeente Groningen en bureau Woontalent op 14 juni a.s. deze Masterclass in Groningen.

De burgemeester van Groningen, Peter den Oudsten, is een van de sprekers tijdens het plenaire deel van de bijeenkomst. Daarnaast zijn er bijdragen vanuit o.a. Lentis, de Proeftuin Sociale Benadering Dementie en Bureau Woontalent.

Na de lunchpauze zijn er twee workshoprondes met de keuze uit vier workshops per ronde (in totaal acht verschillende workshops). Deze worden gegeven door o.a. woningcorporatie Acantus, Humanitas, NHL, Lentis en VNN. Bij aanmelding kunt u uw workshopkeuze in de 1e en 2e ronde aangeven.
LET OP: workshop nr 4 in de eerste ronde en workshop nr 6 in de tweede ronde zijn vol. U kunt zich hier niet meer voor aanmelden.

Klik hier voor het definitieve programma

Kosten: Voor stakeholders van het Zorg Innovatie Forum is deelname kosteloos. Overige deelnemers betalen €75,- excl. btw per persoon. Een tweede persoon van dezelfde organisatie betaalt €50,- excl. btw. Voor vrijwilligers, ervaringsdeskundigen en vertegenwoordigers vanuit cliëntorganisaties is deelname gratis.

De aanmelding is gesloten.

Aandachtsgebieden

Zorg Innovatie Forum