4Mijl4You

  • Van Haren naar Groningen
  • Healthy Ageing Week 2018

Op zaterdagavond 7 oktober vindt de 4Mijl4You plaats, dit is de alternatieve 4 Mijl en hét evenement voor iedereen die niet wil of kan hardlopen.
De 4Mijl4You voert over hetzelfde parcours als de Menzis 4 Mijl van Groningen, met start in Haren en finish op de Vismarkt in Groningen.
Je kunt de 4Mijl4You wandelend, steppend, in je rolstoel of op wieltjes volbrengen. Er wordt gestart in drie verschillende snelheidsgroepen, namelijk 3, 6 en 15 km/u, zo is het evenement voor heel veel mensen toegankelijk!
Het evenement vindt plaats in de avonduren en diverse deelnemers verschijnen dan ook mooi uitgedost met lampjes aan de start.
Doe ook gezellig mee met je vrienden, je vereniging of je familie aan dit unieke evenement en schrijf je deze week nog in. Wanneer je je uiterlijk 24 september aanmeldt, ontvang je nog een gepersonaliseerd startnummer. Een startnummer met je eigen naam krijgen is natuurlijk leuk voor de herkenning en het is een uniek souvenir. Bij de finish krijg je daarnaast een medaille als herinnering aan het evenement.

Voor meer informatie en inschrijven kijk je op: http://www.4mijl4you.nl/

 

Aandachtsgebieden

#HAW18