Festivitaal Groningen op Blue Monday

  • 08:00 uur
  • 12:30 uur
  • Het Kasteel, Melkweg 1, Groningen
  • HANNN
  • Zorg Innovatie Forum

Een donkere regenachtige ochtend in januari…..een overvolle dag voor de boeg....

Onze goede voornemens lopen ook dit jaar weer op niets uit en een zonnige vakantie ligt nog niet in het verschiet. Dan kun je toch wel wat energie gebruiken! Een energie-gevende ontmoeting vol beleving en verdieping, die je depressie op slag doet verdampen. Beleef Vitaliteit als nooit te voren. Na het jagen volgt een ontbijt, om in dialoog met elkaar Vitale thema’s te verkennen zoals Leefstijl, Duurzame Inzetbaarheid, Vitaal Organiseren en Eigen Regie voor werkenden. Hoe kunnen we een positieve draai geven aan een gezond leven? Daarna volg je twee verdiepende workshops. Festivitaal Groningen eindigt rond het middaguur. 

Festivitaal is een innovatief concept voor ontmoeting en cocreatie van bedrijven, zorg-organisaties, overheid en wetenschappers. De beleving en de dialoog staat voorop, zodat verbinding ontstaat en jij met inspiratie en energie het leven kunnen vervolgen.  Festivitaal Groningen vraagt een low budget inschrijving en vindt plaats op een aansprekende locatie in het centrum van Stad.

Voor hedendaagse burgers, boeren & buitenlui ! ondernemers, MKB, (zorg & onderwijs)professionals, wetenschappers & leiders uit Groningen en Omstreken.  

Het programma kunt u hier downloaden.
Aanmelden kan via deze link of stuur een e-mail naar: bluemonday@vitaalportaal.nu
Meer informatie VitaalPortaal.

Een initiatief van VitaalPortaal.nu in samenwerking met het Zorg Innovatie Forum.