Cursus Zakendoen in Rusland

  • HANNN

Behoefte aan praktische informatie, waarmee u snel mee op weg kunt? Kom dan naar de cursus “Rusland, terug van weggeweest?” op 26 juni 2018 in de middag. Deze cursus wordt georganiseerd door de WTC Business Academy in samenwerking met het Nederland-Rusland Centrum. Prof. Dr. Hans van Koningsbrugge is als hoogleraar geschiedenis en politiek van Rusland verbonden aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is gespecialiseerd in Rusland en is tevens directeur van het Nederland-Rusland centrum. Dat centrum biedt bedrijven uit Nederland zakelijke dienstverlening in Rusland. Rusland, een land vol kansen!

Inhoud

's Middags worden praktische punten besproken, zoals sancties. Want crisissen zijn marktmogelijkheden. De boycot op import van bepaalde producten houdt in dat deze producten lokaal geproduceerd moeten worden (of elders moeten worden aangekocht). De Russische overheid propageert en ondersteund met subsidie’s een substitutiebeleid dat de nadruk legt op het scheppen van deze eigen productie faciliteiten. Kansen dus! Tevens komen aan bod: bankverkeer, certificaten, vertegenwoordiging en subsidiemogelijkheden.

Deelnemers aan deze cursus kunnen van tevoren een aantal vragen opstellen en aan ons voorleggen. Dan gaat onze specialist ermee aan de slag! Dit om een zo praktisch mogelijke middag te realiseren!

Aanmelden en meer informatie over de cursus kunt u vinden via deze link

Aandachtsgebieden

Healthy Ageing Network