Feestelijke Opening Proefwonen - Project Duurzaam Nieuwolda

  • 13:00 uur
  • 16:00 uur
  • Lindelaan 9 en 11 + verwarmde buitentent, Nieuwolda
  • Zorg Innovatie Forum

Nieuwolda geeft energie!

Proefwonen Lindelaan 11 gaat van start! Op deze feestelijke bijeenkomst is er een informatiemarkt, worden er rondleidingen gegeven in de demonstratiewoning, zullen er diverse sprekers een interessant verhaal vertellen en is er muzikale begeleiding. U bent van harte welkom om langs te komen in Nieuwolda en rond te kijken naar alle ingewikkelde techniek én makkelijke oplossingen die u comfort kunnen bieden bij langer zelfstandig thuiswonen.

Heeft u altijd al eens willen wonen in een huis, uitgerust met thuistechnologie? Oftewel, ervaren hoe het is om te logeren in een energieleverende woning uitgerust met thuistechnologie. Dat kan nu! Tijdens de bijeenkomst van 14 januari kunt u zich opgeven voor het proefwonen in de demonstratiewoning of via het sturen van een email naar proefwonen@groningerhuis.nl. We begroeten u graag op zaterdag 14 januari aan de Lindelaan 9, 11 en tent op het nabijgelegen buitenterrein.

Project Duurzaam Nieuwolda is een samenwerking van Woonstichting Groninger Huis, Hanzehogeschool Groningen, Gemeente Oldambt, B+O Architecten, Vereniging Dorpsbelangen Nieuwolda, Het Oude Ambt, en het Zorg Innovatie Forum. 

Aandachtsgebieden

Zorg Innovatie Forum