GEBC Symposium

  • 15:00 uur
  • 18:00 uur
  • Bernoulliborg, Nijenborgh 9, Zernike Campus Groningen
  • Life Cooperative

Als relatie van hte Groningen Engineering Business Center (GEBC), bent u van harte uitgenodigd voor het GEBC symposium, wat gehouden zal worden op 29 januari 2019. Het symposium vindt plaats in de Bernoulliborg op Zernike Campus Groningen. U kunt zich aanmelden via het registratieformulier

Programma GEBC symposium

  • 15.00-15.30  Postersessie met koffie/thee
  • 15.30-16.00  GEBC introductie door prof. Jacquelien Scherpen, voorzitter GEBC
  • 16.00-17.00  Paralelle sessies rond de thema's Green Chemistry, Intensive System en High Tech Systems and Materials
  • 17.00-18.00  Postersessie met netwerkborrel
    Voertaal: Engels

Thema's

Bij de parallelle sessie kunt u kiezen uit één van de volgende drie onderwerpen:

Green ChemistryGroene chemie, ook wel duurzame scheikunde genoemd, is een basisgedachte met betrekking tot chemisch onderzoek en chemische technologie waarbij het ontwerpen van producten en processen die het minimaliseren van het gebruik en het ontstaan van schadelijke verbindingen centraal gesteld wordt.
Software Intensive Systems: Ons dagelijks leven is afhankelijk van complexe software-intensieve systemen, van bankieren tot transport en medicijnen. Een software-intensief systeem is ieder systeem waarbij de software het ontwerp, bouw, implementatie en evolutie van het systeem als geheel intensief bepaalt.
High Tech Systems and Materials: Binnen het thema High Tech Systems and Materials wordt gewerkt aan nieuwe materialen, nieuwe componenten en nieuwe functionaliteiten voor high-tech toepassingen die varieren van gezondheidszorg, complexe apparatuur, robotica tot aan energie en veiligheid.

Verder nodigen we u van harte uit om een poster* te presenteren tijdens de verschillende postersessies.Mocht u hier interesse in hebben, dan kunt u dit aangeven op het registratieformulier. Er is ruimte voor maximaal 25 posters van externe partijen. 


* Specificaties poster: staand, A1 formaat in kleur. Als onderwerp van een poster kunt u denken aan onderzoeksprojecten die er binnen uw bedrijf plaats hebben gevonden of waar u in de toekomst mee bezig wilt gaan. Het publiek bestaat uit onderzoekers in het technische domein met verschillende achtergronden (bijvoorbeeld werktuigbouwkunde, chemische technologie, technische natuurkunde, biomedische technologie, etc.). Een groot deel van het publiek spreekt geen Nederlands. Houdt hier rekening mee met het ontwerp van de poster. Er zullen posterborden aanwezig zijn om de poster aan op te hangen.

Aandachtsgebieden

Life Cooperative