Handelmissie Zweden en Finland

  • HANNN

Bent u een ondernemer met internationale ambities? En wilt u snel de juiste contacten leggen in Zweden & Finland? Ga dan mee met een uitgaande handelsmissie naar Zweden & Finland van 7 tot en met 11 oktober 2018!

Deelname aan deze missie is een uitstekende gelegenheid om bedrijven en organisaties te leren kennen en uw business een boost te geven. WTC werkt nauw samen met verschillende partijen waaronder eigen WTC netwerk, ambassades, consulaten en andere handelsbevorderende organisaties. Market Link Scandinavia AB, met lokale medewerkers in Zweden en in Finland, die de handelsmissie zullen voorbereiden, kunnen ervoor zorgen dat de deuren bij bedrijven gemakkelijker voor u opengaan. Daarnaast kunt u, mits u aan de voorwaarden voldoet, in aanmerking komen voor 50% subsidie!

Waarom zijn Zweden en Finland interessant voor u?

In zowel Zweden als Finland liggen nog erg veel kansen voor ondernemers, zo is te lezen in de whitepaper zakendoen met Zweden en de whitepaper zakendoen met Finland.

Zweden ligt relatief dichtbij Nederland, men heeft een vergelijkbare manier van zakendoen, mentaliteit en gevoel voor humor. Finland ligt wat verder weg van Nederland maar de manier van zakendoen is betrouwbaar, en de Fin is direct en beleefd. Men gaat niet over een nacht ijs, en bouwt graag aan een betrouwbare, langdurige zakenrelatie. Beide landen hebben volwassen markten die openstaan voor internationale contacten, nieuwe producten en technologieën.

Deze handelsmissie is multisectoraal en zowel voor grote en kleine ondernemers.
Het doel is marktoriëntatie, kennisverwerving en matchmaking.
Aantal deelnemers: maximaal 15 bedrijven.

Voor meer informatie en aanmelden klik hier 

Aandachtsgebieden

Healthy Ageing Network