HANNN Inspiratiebron Groningen: Aduard

  • 16:30 uur
  • 19:00 uur
  • Stichting MFC Aduard, Burg. van Barneveldweg 23, 9831 RD Aduard
  • HANNN

Op donderdag 23 mei 2019 organiseren we de volgende HANNN-inspiratiebron (voorheen Business Borrel). Voor dit concept reizen we door de drie noordelijke provincies, deze keer gaan we naar het Multifunctioneel Centrum (MFC) Aduard in de provincie Groningen. 

Het MFC in Aduard, beter bekend als De Meeden, is hét ontmoetingscentrum van Aduard waar veel activiteiten plaatsvinden. In dit centrum is een sporthal, een bibliotheek, een café, biljartruimte, diverse zalen voor muziek, toneel, bijeenkomsten en vergaderingen, maar ook een gezondheidscentrum! Jong en oud maakt gebruik van het centrum. Meer lezen? http://mfcaduard.nl

Tijdens de Healthy Ageing Inspiratiebron wordt er zowel kennis verstrekt door pitchers als kennis gevraagd aan de aanwezigen. Door kennis te delen helpen we elkaar op het gebied van Healthy Ageing. Iedere aanwezige heeft zijn of haar eigen vakgebied en kennisnetwerk, waardoor we van elkaar kunnen leren. Hoe mooi zou het zijn als we tijdens deze Inspiratiebron weer nieuwe samenwerkingen bewerkstelligen?

Wij kijken ernaar uit! Jij ook? Aanmelden kan onderaan deze pagina. Graag tot dan!

Pitchen?

Heb jij een innovatie, product, dienst en / of idee op het gebied van Healthy Ageing? En zou jij een keer een pitch willen geven?
Dat kan! Meld je aan door een mail te sturen naar sanne.vd.kamp@hannn.eu

Aanmelden Inspiratiebron Groningen 23 mei 2019

Aandachtsgebieden

Healthy Ageing Network