HANNN Walking Football Festival 2018

  • 14:00 uur
  • 17:00 uur
  • Kardinge Sportpark
  • HANNN

Vrijdag 25 mei vormt Sportpark Kardinge in Groningen het decor voor de derde editie van het HANNN Walking Football Festival. Walking Football is een voetbalvorm voor mannen en vrouwen van 60 jaar en ouder. Bij Walking Football wordt gespeeld op een klein veld en er mag niet worden gerend. Lichamelijk contact is verboden en de bal mag niet boven heuphoogte worden gespeeld. Het festival start om 14.00 uur en de wedstrijden zullen eindigen rond 17.00 uur.

Het HANNN Walking Football Festival wordt georganiseerd door FC Groningen en de amateurverenigingen GVAV-Rapiditas, vv Oosterparkers en DIO Groningen.

Deelnemen staat voorop
Bij het HANNN Walking Football Festival 2018 staat het deelnemen voorop. De scores van de wedstrijden worden door de teams zelf weliswaar bijgehouden, maar er wordt geen eindklassement opgemaakt. De eerste prijs gaat naar het team dat in de uitvoering het beste Walking Football speelt.

Partners van het festival zijn, naast de genoemde clubs uit de Stad, het HANNN, Menzis, Van Boxtel Hoorwinkels, Ouderenfonds, de gemeente Groningen, Hanzehogeschool Groningen, Alfa-college, Huis voor de Sport Groningen en de KNVB.
 
Publiek is vrijdagmiddag 25 mei van harte welkom op Sportpark Kardinge om het evenement bij te wonen. De toegang is gratis.

Aandachtsgebieden

Healthy Ageing Network