Jouw verhaal van voedsel | Ga in gesprek met je vooroordeel

  • 19:00 uur
  • 21:30 uur
  • Groninger Forum Bibliotheek: De Cirkel
  • HANNN

In het filmpje ‘Het Verhaal van Voedsel’ laat de gemeente Groningen zien hoe divers het verhaal van voedsel in onze stad en provincie is. Verschillende initiatieven en organisaties passeren de revue en laten zien hoe zij met voedsel bezig zijn. Deze avond brengt het terug naar het individu, hoe gaan zij om met voedsel? 

Hoe is het om als jonge vrouw diabetes type 1 te hebben? Wat eet een vegan? Waarom besluit je een wilde slager te worden? Waarop let een culinair journalist en hoe is het om overgewicht te hebben? Zomaar wat voorbeelden van mensen waarmee je deze avond in gesprek kan komen. Met sommigen kan dit één op één, bij andere voedselverhalen schuif je gezellig aan de tafel en kan je deelnemen aan het gesprek. Ga in gesprek over je vooroordeel of juist je onwetendheid en verbreed zo je horizon. 

'Jouw verhaal van Voedsel' is een open inloopevenement wat betekent dat je kan komen en gaan wanneer je wilt. De verschillende verhalen die deze avond aanwezig zullen zijn, worden in de aanloop naar het evenement via Facebook aangekondigd. Meld je dus aan om op de hoogte te blijven van het aanbod aan voedselverhalen of kom langs en laat je verrassen. 

Meer informatie: https://letsgro.nl/program/jouw-verhaal-van-voedsel/ 

Aandachtsgebieden

Healthy Ageing Network