Knelpunten in de verandering naar een gezonder aanbod binnen de kantine

  • 16:00 uur
  • 18:30 uur
  • HANOS Groningen
  • HANNN

Gezonde voeding in de kantine, het is een onderwerp dat de afgelopen jaren vaak voor discussie zorgt. 

Niemand is tegen gezonde voeding, maar soms kan het best een opgave zijn om aanpassingen te doen in het voedselaanbod van de kantine. Zeker voor partijen die de verkoop van voeding niet als hoofdactiviteit hebben (scholen, zwembaden, sportverenigingen en kinderdagverblijven bijvoorbeeld). Wat is nu eigenlijk gezond? Kan het wel uit? Blijven mensen niet weg? Het zijn dezelfde vragen waar veel partijen mee worstelen.   

Op donderdag 11 oktober, tijdens de Healthy Ageing Week, organiseert het HANNN i.s.m. HANOS Groningen een bijeenkomst speciaal voor dit onderwerp: "Knelpunten in de verandering naar een gezonder aanbod". 

We gaan graag in gesprek om ervaringen uit te wisselen en voorbeelden uit de praktijk te delen. Ook hebben we expert Mascha Kemperman uitgenodigd om ons mee te nemen in praktijkvoorbeelden. We sluiten af met een informele borrel.

Datum: Donderdag 11 oktober
Tijd: 16:00 - 18:00
Locatie: Hanos Groningen (Bornholmstraat 56)

We zien je graag op 11 oktober! Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar hanneke.lestestuiver@hannn.eu. Interessant voor iemand uit je netwerk? Stuur de uitnodiging graag door!

Vooraf meedenken over de invulling van de middag of andere suggesties? Dat kan ook, graag via nick.cramer@hannn.eu

Graag tot 11 oktober!

Nick Cramer (HANNN) en Bram Everards (HANOS Groningen)

 
 

Aandachtsgebieden

Healthy Ageing Network