Mar-athon rond Sneek en Meer

  • Sneek
  • HANNN

Wandel, ren of fiets deze Mar-athon!

Mar-athon wandelen
Start op zaterdag 22 juni 2019 bij de Waterpoort in Sneek voor jouw Mar-athon rond het Sneekermeer. Deze midzomerloop voert je langs pittoreske Friese dorpjes en door het dan volop aanwezige zomerse groen. Beleef de verschillende elementen van het Friese landschap en laat je verrassen door de waterrijke omgeving. Ook over de pauzes is goed nagedacht, kom op je gemak bij op één van de gezellige pleisterplaatsen langs de route met koffie, thee, fruit of soep. Geniet van een goed verzorgde dag, consumpties op deze speciaal ingerichte locaties zijn inclusief.

Mar-athon hardlopen
Na 4 succesvolle voorgaande edities in 2014, 2015, 2017 en 2018 beleven we in 2019 ons eerste lustrum: voor de 5e keer vindt de Mar-athon rond Sneek en meer plaats. Met deels nieuwe afstanden én routes staat ook deze editie weer garant voor een topbeleving.Start op zaterdag 22 juni 2019 bij de Waterpoort en geniet van een unieke route. Afhankelijk van de gekozen afstand loop je zelfs de ondergaande zon tegemoet. Zweef tussen water en wolken over de paden en dijken tussen Sneek en Sneekermeer. Ga jij het redden om voor het donker te finishen? Of ga je voor de extra sfeer en loop je in de schemer over de finish. In ieder geval is er bij terugkomst een unieke medaille én het Midzo-mar-festival!

De Mar-athon op de fiets
 ATB toertocht en familie fietstochtDit jaar is het voor het eerst mogelijk om de waterrijke en groene omgeving rond Sneek en Sneekermeer ook op de fiets te ontdekken. De zondag van het Mar-athon weekend staat in het teken van fietsen.Er wordt een uitdagende ATB route uitgezet van ca. 75 km dwars door de natuur en voor de iets minder fanatieke fietsers is er een tocht van ca. 20 km over verharde wegen. Natuurlijk is er onderweg verzorging en worden de routes duidelijk aangegeven. Kortom ook de zondag wordt een mooie sportdag!

Inschrijven kan hier!

Aandachtsgebieden

Healthy Ageing Network