Masterclass Lean Six Sigma (Green Belt) in een nieuw jasje

  • Health Hub Roden (Oosteinde 8, 9301 LJ Roden)
  • HANNN

Een unieke samenwerking tussen Health Hub Roden en Ynova
Voor de partners van de Health Hub, en dan specifiek zorgbedrijven en organisaties in medische technologie, hebben wij de Masterclass Lean Six Sigma (Green Belt) ontwikkeld met als effect: samen sneller naar duurzaam succes. Als deelnemer aan deze training profiteer je van de jarenlange ervaring van de Health Hub Roden en Hanzehogeschool Groningen op het gebied van medische technologie en zorg, en de lessen die zijn geleerd tijdens de 12 jaar Lean Innovation Network, een ondernemend netwerk van ambitieuze organisaties die met en van elkaar leren met betrekking tot Lean Six Sigma.

Doelgroep
Deze masterclass is speciaal voor ondernemers, leidinggevenden en professionals in grote en kleine organisaties in de zorg, medisch technologische ondernemingen, farmaceutische bedrijven en kennisinstellingen die willen werken aan een betere performance van hun organisatie.

Beter en duurzaam presteren
Lean is een bewezen succesvol en duurzaam concept. Deze training verbetert de performance van uw organisatie en zorgt voor een hogere kwaliteit van producten en diensten, een snellere response op klantvragen, minder afkeur, een hogere output, minder kosten, meer winst en tijd voor innovatie. In de praktijk zijn forse kostenbesparingen tussen 5 en 50% mogelijk gebleken.

Blended learning
De masterclass is opgebouwd uit een combinatie van online leren en contactonderwijs. Naast de gezamenlijke sessies in het gebouw van de Health Hub in Roden wordt achtergrondinformatie ter beschikking gesteld via Intranet.

Deelname
De masterclass wordt gegeven in 7 volledige dagen van 9.00 tot 17.00. Voor de voorlopige data, kosten en meer informatie kunt u hier terecht.

Aandachtsgebieden

Healthy Ageing Network