Mini-MBA: Mijn Onderneming Internationaal

  • WTC Leeuwarden
  • HANNN

Van 26 tot en met 28 maart 2018 organiseert de WTC Business Academy de Mini-MBA - Mijn Onderneming Internationaal. Deze intensieve Executive Course geeft de beginnend én ervaren exporteur diepgaande inzichten in exporteren. Allerlei businessmodellen, nieuwe formules voor het genereren van omzet, co-creaties, innovaties in samenwerking met andere buitenlandse bedrijven en de bijbehorende risicoanalyses komen aan bot. 

Deze cursus biedt de deelnemer een maatwerkprogramma en is interessant voor een breed publiek: ondernemers, managers en consultants, maar ook voor ambtenaren Economische Zaken is deze Mini-MBA van groot nut! Het programma start met een drie daagse training in het WTC Leeuwarden, gevolgd door een individueel coachingstraject van 7 weken. Dewanand Mahadew en Rob van Nes zijn onze coaches voor dit programma, hieronder kunt u met hen kennismaken.

Korting: Ondernemers met een vestiging uit de provincies Friesland, Drenthe of Groningen kunnen bij de provincies 50% subsidie ontvangen. Meer info vindt u in de brochure, of  op de website
 

Aandachtsgebieden

Healthy Ageing Network