MKB werksessie Activerende woon- en leefomgeving

  • Healthy Living Room, Grote Markt Groningen
  • HANNN

Ben je ondernemer en werk je aan producten of diensten die bijdragen aan een activerende woon- en leefomgeving? Meld je aan voor deze werksessie op donderdag 11 oktober. 

Wanneer? Donderdag 11 oktober 2018
Hoe laat?  9:15 inloop, start 9:30 uur tot 11:30 uur
Waar? Healthy Living Room, Grote Markt Groningen

Groningen wil toegroeien naar een ‘Man Made Blue Zone’, een gebied waar de omstandigheden optimaal zijn om gezonder ouder te worden. Ondernemers en start-ups hebben een belangrijke rol in de ontwikkeling van oplossingen die mensen ondersteunt om langer en gezonder in de eigen omgeving te kunnen blijven wonen.

In de werksessie op donderdag 11 oktober willen we verder de diepte in gaan op deze maatschappelijke uitdaging zodat er concrete oplossingen boven komen drijven en inzicht in wat (en wie) er nodig is voor uitvoering van de ideeën. We doen dit rondom het thema activerende woon- en leefomgeving. Dhr. Nico van Meeteren, directeur van Health~Holland, zal ons hierin begeleiden, samen met Ingrid Prikken, project manager Personalized and Customized Health bij HANNN.

De werksessie  wordt georganiseerd op initiatief van de regiegroep Personalized and Customized Health en vindt plaats tijdens de Healthy Ageing Week ‘18, welke dit jaar in het teken staat van een gezonde omgeving. Het is een vervolg op het mkb netwerkevent dat we afgelopen juni hebben georganiseerd.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Aandachtsgebieden

Healthy Ageing Network