Netwerkbijeenkomst Aangepast in Beweging

  • Centrum voor Revalidatie, Locatie Beatrixoord (Dilgtweg 5 Haren)
  • HANNN

Sportplein Groningen organiseert donderdagavond 3 november de jaarlijkse netwerkbijeenkomst Aangepast in Beweging bij UMCG Centrum voor Revalidatie bij Beatrixoord in Haren. Het moment om elkaar te informeren en enthousiasmeren, krachten te bundelen en elkaar op nieuwe ideeën te brengen.

"Onderneem! Niets doen is geen optie."

Laat u in verschillende sessies inspireren en informeren over:

  • ondernemerschap;
  • goed communiceren;
  • het schrijven van een goede subsidieaanvraag en subsidiemogelijkheden;
  • hoe je als begeleider mensen kunt helpen met een gezonde leefstijl;
  • het toegankelijk maken van evenementen voor kwetsbare doelgroepen;
  • hoe je vanuit een sociaal wijkteam mensen kunt stimuleren tot bewegen.

Of neem een kijkje achter de schermen bij Beatrixoord. 

Programma en aanmelden
De inloop is vanaf 17.30 uur met soep en een broodje, gevolgd door een plenair deel over 'ondernemerschap' en een tweetal sessierondes. Om 21.15 uur wordt de bijeenkomst plenair afgesloten en is er ruimte voor een drankje. Klik hier voor het volledige programma en om aan te melden.

De bijeenkomst wordt gefinancierd door Sportplein Groningen en de Provincie Groningen en deelname is dus gratis. Aanmelden kan tot vrijdag 28 oktober. Bij inschrijving kunt u aangeven bij welke sessies u graag aanwezig wilt zijn.

Meer informatie?
Neem contact op met Mariska Zwartsenburg van Huis voor de Sport Groningen. Dit kan telefonisch via 050-8700100 of per e-mail via m.zwartsenburg@hvdsg.nl.

Over Sportplein Groningen
Netwerkorganisatie Sportplein Groningen gelooft dat door samenwerking een meer optimale sport- en beweegcultuur is te realiseren in de provincie Groningen. Daarbij kan de kracht van sport en bewegen positief bijdragen aan maatschappelijke uitdagingen op het gebied van gezondheid, leefbaarheid en duurzaamheid.

Meer over Sportplein, klik hier.

Aandachtsgebieden

Healthy Ageing Network