Netwerkbijeenkomst 'Create Health'

 • 13:00 uur
 • 16:00 uur
 • De Fabrique Utrecht
 • HANNN

CREATE HEALTH: stand van zaken en nieuwe call!

U bent uitgenodigd voor de eerste netwerkbijeenkomst van CREATE HEALTH op 7 juni 2016 in De Fabrique in Utrecht. Op deze bijeenkomst wordt u bijgepraat over de ontwikkelingen in het afgelopen half jaar, de resultaten van de call uit 2015 “langer zelfstandig met dementie” en wordt een nieuwe call geïntroduceerd binnen het programma: 'Create Health met eHealth'.

Nieuwe call: "Create Health met eHealth" 
In het komend najaar zal ZonMw een nieuwe call  van 3 mln. euro uitzetten, getiteld Create Health met eHealth. In deze call zijn er mogelijkheden voor research op alle drie de actielijnen van Create Health. Naast zelfstandig functioneren met dementie zijn dat leefstijl beïnvloeding (en dan met name preventie overgewicht) en voorkomen eenzaamheid bij ouderen (bijvoorbeeld door community vorming). 

Tijdens de bijeenkomst neemt Create Health u vooral ook mee in deze plannen en is er de gelegenheid om uw ideeën in te brengen. Ook wordt u geïnformeerd wanneer de oproep gaat lopen en hoe u hier aan deel kunt nemen.

Voorlopig programma (13:00 - 16:00 uur)

 1. Update activiteiten Create Health
 2. Presentatie Roodkapje en FIT, de 2 gehonoreerde projecten uit de CREATE HEALTH call 2015 ‘Langer zelfstandig met dementie’
 3. Inleiding op nieuwe call Create Health met eHealth en de activiteiten hiervoor
 4. Parallelle sessies op 3 thema’s en een plenaire terugkoppeling
 5. Einde

MELD U NU GRATIS AAN VOOR DE NETWERKBIJEENKOMST

UCREATE Crossover Conference 2016: Doctor+Designer
De netwerkbijeenkomst wordt gehouden tijdens de UCREATE Crossover Conference 2016 met het thema Doctor+Designer. Als Create Health netwerklid kunt u een deel van deze inspirerende dag tegen gereduceerd tarief meebeleven.

U kunt deelnemen aan:

 • 10:00 uur: Keynote "Doctor as Designer", door Joyce Lee - Physician Scientist, Researcher & Designer at University of Michigan 
 • Keuze uit 8 crossover breakout sessies met 8 verschillende thema’s binnen ‘Health x Creative Industry,’ waarbij interessante, innoverende casussen worden besproken en uitgediept.
 • Lunch
 • 16:00 uur: Plenaire afsluiting op het thema Dutch Health Design
 • Netwerkborrel tot 18:30 uur.

Wilt u naast de gratis netwerkbijeenkomst ook naar de UCREATE dag, dan kan dat voor een gereduceerd tarief van €69 (i.p.v. €99). De inschrijving hiervoor is echter nog niet open. Zodra de inschrijving opent, wordt u per mail op de hoogte gebracht hoe en waar in te schrijven met de netwerk korting.

Graag tot 7 juni!

 

Aandachtsgebieden

Healthy Ageing Network