Open huis NetwerkZON2020 Werken met netwerken

  • 15:00 uur
  • 18:00 uur
  • Gemeentehuis Assen, Noordersingel 33, 9401 JW Assen
  • HANNN
  • Zorg Innovatie Forum

Werken met netwerken
Gelijkwaardig samenwerken aan gezamenlijke doelen: onderwijs, arbeidsmarkt en overheid. Niet altijd de leiding nemen en initiëren, maar gelijkwaardig samenwerken als partners.

Hoe krijg je dat voor elkaar en welke rol neem je dan in? De training Werken met Netwerken is ontwikkeld door de gemeente Assen, voor en met haar partners en inwoners om die vragen te beantwoorden. Zie voor meer informatie ook: Training Werken met netwerken.

Tijdens het Open huis gaan we actief aan de slag met de methode die in de training wordt gebruikt!

Context: project NetwerkZON2020: the H(ealth) factor
De Open huizen NetwerkZON2020 worden georganiseerd door partners van het project met een interdisciplinair leernetwerk in ontwikkeling, waarbij verschillende organisaties en disciplines samenwerken voor een doelgroep Healthy Ageing. Hierbij wordt altijd afgestemd en samengewerkt met de samenwerkende onderwijsinstellingen mbo en hbo van NetwerkZON.

Het doel van het open huis is het opstarten en het ontwikkelen van interdisciplinaire leernetwerken binnen het project the H(ealth)factor. Aanwezigen worden uitgenodigd inspiratie op te doen en kennis te delen: wat kunnen we van elkaar leren en hoe kunnen we elkaar aanvullen?

Genodigden: Hoofd opleidingen, afdelings-/teammanagers, beleidsmedewerkers, werk- en praktijkbegeleiders, burgers/cliënten, docenten, studenten, rolmodellen.
 

Programma:

vanaf 15:00 uur  - Inloop

15:30 - 15: 45 uur - Opening

  • Welkom door Gemeente Assen
  • Welkom door projectmanager

15:45 - 17:30 uur - Aan de slag met de methode ‘Werken met netwerken’

17:30 - 18:00 uur - Netwerkborrel

Aanmelding:
Let op: er kunnen maximaal 16 personen deelnemen aan het Open huis. Meld je dus snel aan! Dit kan vanaf 23 januari via het aanmeldformulier.