4 maart 2019 Verkiezingsdebat Zorg & Leefbaarheid in Groninger Forum

maandag 25 februari 2019

  • Zorg Innovatie Forum
  • AndersOud 2030

Wat zijn de plannen van provinciale politieke partijen op het gebied van zorg en leefbaarheid?
Op 20 maart a.s. zijn de Provinciale Statenverkiezingen. In de Provincie Groningen doen 14 politieke partijen mee. Wat hebben zij inwoners van onze provincie te bieden op het gebied van zorg en leefbaarheid? Daarover gaat het verkiezingsdebat Zorg & Leefbaarheid op maandagavond 4 maart in Groningen.


Aan het debat doen 12 van de 14 provinciale partijen mee: CDA, Christen Unie, D66, GroenLinks, Groninger Belang, Partij voor de Dieren, PvdA, Partij voor het Noorden, PVV, SP, VVD en 50Plus.
Tijdens het debat zullen de politieke partijen in gesprek gaan over (onder andere) de thema’s zorg en leefbaarheid. De debatten worden ingeleid door inwoners zelf.

Het debat begint om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) en vindt plaats in de evenementenzaal van het Groninger Forum, Hereplein 73 in Groningen.

Het debat wordt georganiseerd door Zorgbelang Groningen https://www.zorgbelang-groningen.nl/ , zaVie https://zavie.nl/ , Platform Hattinga Verschure https://www.sphv.nl/  , de Vereniging Groninger Dorpen https://groningerdorpen.nl/ , CMO STAMM https://cmostamm.nl/ en Dagblad van het Noorden https://www.dvhn.nl/groningen/Dagblad-van-het-Noorden-en-burgerorganisaties-Groningen-houden-samen-verkiezingsdebat-over-leefbaarheid-en-zorg-24202557.html

Lees ook meer in http://www.mensenmetdementiegroningen.nl/blijft-de-provincie-groningen-investeren-in-leefbaarheid-zorg-en-welzijn-kom-naar-het-verkiezingsdebat-op-4-maart-2019-in-groningen/