Achter de schermen bij Syncom & PolyVation op 26 september

vrijdag 4 september 2015

  • Life Cooperative

Tijdens de Open Dag van de Chemie op 26 september zijn de laboratoria van Business Coöperatieleden Syncom en PolyVation opengesteld, zodat iedereen kan zien hoe een chemisch laboratorium eruit ziet en een indruk kan krijgen welke werkzaamheden er verricht worden. U bent van harte welkom!

Syncom

Al meer dan 25 jaar wordt bij Syncom onderzoek gedaan in opdracht van o.a. de chemische en farmaceutische industrie. Syncom maakt elke dag nieuwe en unieke moleculen die uiteindelijk hun toepassing vinden in medicijnen, materialen, voeding. cosmetica, chemie, verf, enz.

Ga hier naar het aanmeldformulier: Dag van de Chemie bij Syncom

http://syncom.nl/

Polyvation

Tijd om een kijkje te nemen in de wondere wereld van PolyVation. Polymeren voor en door mensen gemaakt. Kijk rond, luister naar wat we te vertellen hebben en ervaar zelf hoe leuk het is om iets te maken. Ben je nieuwsgierig naar wat chemie (voor je) kan betekenen meld je dan aan voor een rondleiding. Dat kan middels een e-mail naar dagvandechemie@polyvation.com o.v.v. voorkeur tijdstip rondleiding. Rondleidingen beginnen ’s morgens om 10:00 uur en 11:00 uur en ’s middags om 13:00 uur en 14:00 uur (afhankelijk van de aanmeldingen). 

http://www.polyvation.com/ 

 

Aandachtsgebieden

Life Cooperative