Gezocht: innovatieve ideeën voor Beschermd Wonen en Opvang

donderdag 26 januari 2017

  • Zorg Innovatie Forum

Heeft u een innovatieve oplossing voor een maatschappelijk vraagstuk dat zich richt op mensen met een psychiatrische en/of psycho-sociale kwetsbaarheid? En wilt u daarover met anderen in gesprek? Meld u dan aan voor het Innovatieatelier Beschermd Wonen en Opvang! We willen vernieuwende initiatieven belonen, die zich richten op de positieve gezondheid en wonen en zorg. Het gaat om initiatieven die ervoor zorgen dat kwetsbare burgers de beweging maken van zware naar lichtere vormen van begeleiding. Initiatieven die de door- en uitstroom van cliënten uit BW&O bevorderen, waarbij mensen zo snel mogelijk een eigen onderdak en een veilige omgeving (terug) vinden om verder vorm te geven aan eigenwaarde, zelfredzaamheid en participatie. 

Ook nodigen wij u van harte uit om op donderdag 2 maart van 16.00 – 17.30 uur aanwezig te zijn bij de kick-off van het Innovatieatelier 2017 (Harm Buiterplein 1 in Groningen). Tijdens deze kick-off komen inspirerende, innovatieve voorbeelden aan bod en kunt u in gesprek met verschillende deskundigen op het gebied van innovatie in de zorg en financiën, zodat u uw idee verder kunt ontwikkelen. U kunt zich voor 23 februari aanmelden voor deze kick-off via rob.visser@groningen.nl.

Meer informatie over de het aanmeldformulier, de criteria en de kick off kunt u vinden op https://gemeente.groningen.nl/innovatieatelier-bwo

Aandachtsgebieden

Zorg Innovatie Forum