HANNN partner van The Walkthrough

vrijdag 3 juli 2015

  • HANNN

HANNN heeft zich als partner verbonden aan 'The Walkthrough' die op 20 september in Groningen georganiseerd wordt. Dit hardloopevent is het best omschrijven als een stadscross. Daarbij genieten de lopers deze keer niet van een natuurlijke omgeving, maar juist van het stedelijke landschap. Voor HANNN is het een mooie opmaat naar de conferentie "Building the Future of Health" volgend jaar. Daarin staat het samenspel van architectuur en ruimtelijke ordening met gezondheid centraal.  

De eerste Walkthrough van Groningen voert de deelnemers vanaf de Mediacentrale langs het Sterrebos paviljoen en de DUO toren. Vervolgens gaat het richting het Centraal Station en vandaar naar het Groninger Museum over het Zuiderdiep naar de Folkingestraat. Monumentale gebouwen die vervolgens worden aangedaan zijn de Der Aa Kerk, het Academiegebouw, Stadhuis, Martinitoren en Provinciehuis. Vervolgens gaat de tocht langs UMCG en Infoversum naar het Ebbingekwartier, waar de deelnemers een warme ontvangst wacht.

Voor bedrijven en instellingen verbonden aan het HANNN is de Walktrough is een ideaal evenement als Bedrijvenloop. Hiervoor is een speciaal arrangement samengesteld. Kijk voor meer informatie op de site van The Walkthrough Groningen

 

Aandachtsgebieden

Healthy Ageing Network