Hardloopevenement The Walkthrough verplaatst naar juni 2016 tijdens groot Healthy Ageing congres

maandag 14 september 2015

  • HANNN

Het hardloopevenement ‘The Walkthrough’ – dat de deelnemers dwars door Groningse gebouwen en cultuur voert – is verplaatst naar juni volgend jaar. Dat heeft te maken met het feit dat een van de sponsoren van het evenement dan een groot internationaal congres houdt onder het thema ‘Building the Future of Health’. Het hardloopevenement past, aldus de organisatie, precies bij het thema van dat congres.

Stichting The Walkthrough heeft vorige week gesproken met het internationale congres Building the Future of Health dat volgend jaar, in Groningen, wordt georganiseerd. Het thema van het congres komt erg overeen met de elementen van The Walkthrough: gebouwen, healthy ageing en sporten. De organisatie van het congres gaat samenwerken met Stichting The Walkthrough.

"The Walkthrough wordt één van de thematische activiteiten rondom het congres van 1 t/m 4 juni 2016. Een geweldige kans voor The Walkthrough!’, aldus een woordvoerder.

Volgens de organisatie heeft verplaatsing naar volgend jaar ook als voordeel dat er nog meer voorbereidingstijd is om het evenement te organiseren.

‘Met nog meer deelnemers, muziek en kunst aan route wordt het een spectaculair evenement.’

Reeds ingeschreven? De inschrijving voor 20 september 2015 is en blijft geldig voor de editie begin juni 2016. Wie zich heeft ingeschreven hoeft zich niet opnieuw aan te melden. “Geld terug is ook een optie, maar we hopen natuurlijk dat u samen met ons toeleeft naar 2016, naar een succesvolle eerste editie van The Walkthrough.”

Voor vragen en of opmerkingen info@thewalkthrough.nl 

                                                                                                                                                                                                      

Aandachtsgebieden

Healthy Ageing Network