Innofest en IMC Weekendschool naar Europese Finale van EEPA

donderdag 18 mei 2017

  • HANNN

Innofest en IMC Weekendschool - de winnaars van de nationale voorronde Europese Awards voor Ondernemerschapsbevordering (EEPA) hebben de kans gekregen om hun projecten in Europa te presenteren en wellicht in Europa op de kaart te zetten.

De jaarlijkse EEPA-Awards heeft als doel de meest creatieve en inspirerende initiatieven van ondernemerschap te belonen.

De originaliteit van Innofest sprak de jury aan: festivals als living testlabs gebruiken voor het testen van nieuwe producten en diensten. Dat bereikt miljoenen festivalgangers  en kan ook worden toegepast in andere Europese landen.

Het initiatief van IMC Weekendschool is niet alleen toepasbaar voor Nederland maar ook in heel Europa: deze organisatie met een groot maatschappelijk draagvlak biedt aanvullend onderwijs voor jongeren tussen 10 en 14 jaar uit sociaaleconomische achterstandswijken.

In 2015 en in 2016 heeft Nederland één van de Europese verkiezingen gewonnen. Eind november wordt voor Innofest en IMC Weekendschool in Tallinn (Estland) bekend of de Nederlandse projecten de Awards in de wacht zullen slepen.

Meer informatie over dit evenement leest u hier

Aandachtsgebieden

Healthy Ageing Network