Noord Nederlandse start-up Healthcoin is partner van de eHealthweek - Doe mee!

donderdag 22 december 2016

  • HANNN
  • Zorg Innovatie Forum

Hoe maak je zinvol gebruik van technologische mogelijkheden zodat je betere zorg kunt krijgen of geven? Om deze vraag te beantwoorden vindt van 21 t/m 27 januari in verschillende steden in Nederland de eHealthweek plaats. Tijdens dit evenement zullen er een week lang allerlei activiteiten plaatsvinden, die de Nederlander kennis te laten maken met de combinatie van technologie en gezondheid.  

Healthcoin, een start-up uit het Drentse Assen, zal tijdens de eHealthweek het gezonde gedrag van bezoekers gaan belonen. Bezoekers die de uitdaging aan gaan zullen beloond worden voor de gezonde keuzes die zij maken tijdens deze week. Er kunnen Healthcoins verdiend worden met het zetten van stappen, traplopen en het aangaan van challenges. Met deze Healthcoins kan vervolgens een gezond product worden aangeschaft. Met behulp van een splinternieuw platform, waarvoor alle bezoekers inloggegevens ontvangen, kan iedereen zijn of haar persoonlijke gezonde gedrag digitaal monitoren. 

Niet alleen in het Noorden is Healthcoin actief. Er zijn vanuit Rotterdam, Amsterdam en Utrecht mensen enthousiast om aan te haken. Deze steden doen mee in de vorm van een regiobattle. Door middel van gezonde challenges strijden de steden tegen elkaar; waar leeft met het gezondst? Vanzelfsprekend zou het fantastisch zijn om deze strijd te winnen als Noord Nederland, maar dan moet er wel een team gevormd worden. Doet u mee? Klik hier en meld u aan!

Meer informatie over Healthcoin vindt u hier
Over de eHealthweek kunt u hier meer lezen.