Op zoek naar een dynamische stageplek? Solliciteer nu!

dinsdag 17 januari 2017

 • HANNN

 

Stage: HBO Communicatie 

Healthy Ageing Tour 2017 

Functieomschrijving:
 Wij zijn op zoek naar 1 stagiaire/student in de periode februari – april 2017 voor de PR en Communicatie van de Healthy Ageing Tour 2017. 
De stagiaire/student is verantwoordelijk voor de communicatie met betrekking tot de  wedstrijdtechnische kant van het evenement. Dat houdt onder andere in:

 • Communicatie over de etappeplaatsen in aanloop naar en tijdens het evenement.
 • Communicatie over het deelnemersveld (ploegen en rensters)
 • Maken en plaatsen van voorbeschouwingen op de website en Social Media.
 • Live-verslag tijdens de etappes via Social Media

  Daarnaast is de stagiaire/student verantwoordelijk voor de communicatie rondom de randactiviteiten van het evenement. Dat houdt onder andere in:
   
 • Communicatie met de scholen die bij de randactiviteiten betrokken worden
 • Communicatie over alle randactiviteiten die er zijn in aanloop naar en tijdens het evenement.
 • Maken en plaatsen van berichten op de website en Social Media voor en tijdens de activiteiten.

  Als stagiaire help je mee aan de bekendheid van het evenement, middels allerlei soorten van communicatie. Je bent daardoor veel in contact met andere partijen, denk aan bedrijven, deelnemers, gemeenten en scholen.

Functie-eisen: Je bent momenteel bezig aan de opleiding HBO Communicatie. Tijdens je studie ben jij een enthousiaste, zelfstandige student die niet bang is voor een uitdaging. Je beschikt over een goede zelfkennis en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Bedrijfsprofiel: De Healthy Ageing Tour is een UCI etappewedstrijd voor vrouwen die jaarlijks in de tweede week van april wordt verreden. De wedstrijd is vanaf het begin gesponsord door Energiewacht. Healthy Ageing Tour is de nieuwe naam voor het evenement. De wedstrijd bestaat uit zes etappes door de provincie Groningen, verreden over vijf dagen. De wereldtop van het vrouwenwielrennen staat jaarlijks aan de start.

Maar de Healthy Ageing Tour is meer dan een vijfdaags topsportevenement: we gaan voor een maatschappelijke beweging waarbij gemeenten, scholen, bedrijven en de inwoners betrokken worden. De Europese commissie beloonde Noord-Nederland als enige regio in Nederland met 4 sterren voor haar kennis en innovaties die bijdragen aan een gezonde en actieve samenleving. Maar kennis alleen is niet voldoende. Om van Noord-Nederland de gezondste regio van Europa te maken, moeten alle inwoners, van jong tot oud, bereikt worden. De Healthy Ageing Tour is hiervoor het ideale platform.

Het wielerpeloton van de Healthy Ageing Tour staat symbool voor deze combinatie: een samenspel van rensters die elke dag leven voor hun sport, met een uitgebalanceerd dieet, in een team waarbinnen men elkaar steunt en prikkelt, en waarbij iedereen op eigen manier bijdraagt aan het succes van het team. Gezondheid is de rode draad door de Healthy Ageing Tour, en de Healthy Ageing Tour is de gezonde rode draad door de regio. 

Interesse? Stuur je motivatiebrief en CV naar: lieke.t.hart@hannn.eu

Aandachtsgebieden

Healthy Ageing Network