Plaats de wereld koopt pand!

donderdag 22 december 2016

  • HANNN
  • Meer Gezonde Jaren

Na een heel spannende periode is Plaats de Wereld ontzettend blij en opgelucht dat het knelpunt rond het gebouw is opgelost: het gebouw is ten behoeve van Plaats de Wereld gekocht en ze kunnen met volle kracht vooruit. Plaats de Wereld is een werk- en pleisterplaats in het hart van Vries (N-Drenthe), waar mensen kennis en inspiratie over een leefstijl dichtbij de natuur en de veelkleurigheid van de wereld delen. Zij verbinden mensen ver weg en dichtbij voor een eerlijker en schonere wereld! 
Met allerlei acties gaat Plaats de Wereld aan de slag om ook het nodige geld voor verduurzaming & renovatie van het gebouw bij elkaar te brengen. Iedereen kan zijn steentje bijdragen Plaats de Wereld te helpen bouwen!

1) In de eerste plaats heeft Plaats de Wereld financiële middelen nodig, dus giften en geldinzamelingsacties zijn van harte welkom. 
2) Er zijn daarnaast klussers nodig: handige mensen en vakmensen die helpen bij de onderdelen van de renovatie die niet uitbesteed wordt. Dit varieert van tegelen tot installatiewerk,  van schilderen tot timmeren en alle mogelijke klusjes die bij een verbouwing gedaan moeten worden. Er worden klusdagen en-avonden en weekend georganiseerd voor de klussers.
3) Iedereen die zelf ideeën heeft hoe Plaats de Wereld  geholpen kan worden in de fase van verbouw/renovatie is vrij om contact op te nemen met Plaats de Wereld.

Voor meer informatie bekijk: www.plaatsdewereld.nl