Plaats de Wereld start crowdfundingsactie

zaterdag 1 juli 2017

  • HANNN

Nu het pand is veiliggesteld, maakt Plaats de Wereld werk van een nieuwe keuken. Om dit mogelijk te maken, hebben Johan en Yvonne een crowdfundingsactie opgezet. 

Samen Eten bij Plaats de Wereld

Plaats de Wereld is een activiteitencentrum in het hart van Vries. Eerder konden we al het heugelijke nieuws melden dat hun pand werd overgenomen van de gemeente Tynaarlo. Nu kan gewerkt worden aan de lang gekoesterde wens om de oude loodsen te verbouwen tot multifunctionele dorpskeuken en workshopsruimte. Hiervoor hoopt Plaats de Wereld voldoende geld te werven via een crowdfundingsactie. 
 

Het doel? Mensen de gelegenheid geven samen te koken & te eten, elkaar te ontmoeten en kwetsbare mensen een betekenisvolle daginvulling geven. 

Plaats de Wereld

Plaats de Wereld krijgt jaarlijks bijna 6000 mensen over de vloer. Het plan is de realisatie van een ‘dorpskeuken’: een plek waar mensen samen kunnen koken, samen kunnen eten. Zoals bij alle activiteiten, zal de dorpskeuken ook een educatieve functie hebben met leerzame workshops en meedoe-activiteiten. 

Elke bijdrage is welkom, en bij bepaalde bedragen is het ook mogelijk een tegenprestatie te krijgen. Van inspiratieboek tot een 'vaste plek aan tafel. Ga naar de crowdfundingsite

 

Aandachtsgebieden

Healthy Ageing Network