Vacature: Vrijwilligers voor de Rookvrije Alliantie tijdens de Healthy Ageing Tour

maandag 3 april 2017

  • HANNN
  • Healthy Ageing Tour

Wat is de gouden formule om te stoppen met roken? Er is een scala aan mogelijkheden, qua aanbod is er steeds meer mogelijk. Tijdens de Healthy Ageing Tourkaravaan lichten wij bezoekers van de Healthy Ageing Tour voor over de mogelijkheden om te stoppen met roken. De Healthy Ageing Tourkaravaan draagt bij aan een gezonde beweging in de provincie Groningen. Iedereen kan daar op een eigen manier aan bij dragen, bijvoorbeeld door je in te zetten als vrijwilliger.

Wij zijn opzoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons een helpende hand willen bieden!

Wij vragen vrijwilligers per locatie voor de “Stop met Ta-bakfiets” op de volgende dagen:
Woensdag 5 april: Leek & Grijpskerk 10.00 uur (Leek) 16.00 uur (Grijpskerk)
Donderdag 6 april: Baflo 14.00 uur
Vrijdag 7 april: Stadskanaal 12.00 uur
Zaterdag 8 april: Finsterwolde 13.00 uur

De Healthy Ageing Tour is een UCI * etappewedstrijd voor vrouwen die jaarlijks in de tweede week van april wordt verreden. In de Healthy Ageing Tour staat elk jaar de wereldtop van de vrouwelijke wielersport aan de start. De wedstrijd bestaat uit zes etappes door de provincie Groningen en vindt plaats van 5 t/m 9 april 2017. Overige technische informatie wordt vermeld op de website www.healthyageingtour.nl

Een belangrijke eerste stap is het rookvrij maken van de start- en finishzones en het aanbieden van informatie en hulp aan rokers in de etappeplaatsen met de “Stop met Ta-Bakfiets”. Tevens is er informatie over de zogenaamde Rookvrije Generatie, de Alliantie Nederland Rookvrij en de Alliantie Groningen Rookvrij. In deze Ta-bakfiets bevindt zich uitgebreid informatiemateriaal hetgeen door vrijwilligers zal worden toegelicht.

Aanmelden graag per e-mail via media@hannn.eu