Startschot voor innoverende ondernemers tijdens MKB Netwerkbijeenkomst

vrijdag 15 juni 2018

  • HANNN
  • Life Cooperative

Acht pitches van acht innoverende ondernemers. Tijdens de MKB Netwerkbijeenkomst (Personalized & Customized Health) werd het startschot gegeven voor verschillende initiatieven om zichzelf te pitchen.

De pitches waren afkomstig van proeftuinen* zoals Newborn, Move2Innovate, i-Initiate, dHealth en de Pharma Portal, maar ook ZorgpleinNoord en Sportinnovator Centrum Groningen waren aanwezig. Allen fungeren als vliegwiel als het gaat om het ontwikkelen en in de markt zetten van innovaties. De genodigden, ondernemers, MKB'ers en zorgprofessionals, kregen volop de gelegenheid om te netwerken en gezamenlijk met deze initiatieven ideeën te ontwikkelen.
Wordt vervolgd!

v.l.n.r. Nico van Meeteren (Health Holland), Martin Smit (Pharma Portal), Remco Renken (i-Initiate), Annelies Wolters (Move2Innovate), René van Bremen (SICG), Johannes Wolters (Lode Holding), Jackie Dekens (Newborn), Bart Scheerder (dHealth), Paulien van der Meulen (Onderwijs en Zorgtechnologie), Anne Been (MedTech Portal), Amber van der Schaaf (Life Cooperative), Ingrid Prikken (HANNN)


 

Wat is een EFRO proeftuin?
Een proeftuin biedt faciliteiten waarmee MKB middels bijv. proefopstellingen testen kan uitvoeren in een real-life omgeving of mogelijkheden biedt om diensten te testen. De SNN Call ‘OP EFRO Proeftuinen’ faciliteert innovatieclusters in het (verder) ontwikkelen van proeftuinen rond maatschappelijke uitdagingen

Dit event is mede mogelijk gemaakt door:

www.health-holland.com
www.health-holland.com
www.hannn.eu
www.hannn.eu
www.lifecooperative.nl
www.lifecooperative.nl