AFGEROND 11-03-2015 | Noord-Nederlands LifeScience MKB bewijst kracht van bundeling op beurs Parijs

 

Ambitie en huidige status

[AFGEROND]

“Het idee om op de Bio Europe als bedrijven coöperatie vertegenwoordigd te zijn, is ontstaan vanuit een aantal leden. Juist die motivatie maakt het zo’n sterk concept”, aldus Ton Vries, directeur Syncom B.V. en mededirecteur Healthy Ageing Campus. “De club Noord-Nederlandse partijen is nog nooit zo groot vertegenwoordigd geweest.” Gefaciliteerd door de Healthy Ageing Campus, zijn acht Noord-Nederlandse Life Science bedrijven naar de internationale Bio Europe Spring in Parijs afgereisd, te weten: Integrex Research, InnoCore Pharmaceuticals, Syncom, ABL, Angita, QPS, Sulfateq en Brains On-line.

Waarom

Aanleiding
De kracht van bundeling heeft zich bewezen. De gezamenlijke stand ontpopte zich (9 t/m 11 maart) tot dé ontmoetingsplek voor samenwerking met het Nederlandse MKB van wereldklasse.

Hoe

Aanpak
Met een gezamenlijke stand, een gezamenlijke slogan en een officiële verbintenis in de vorm van een coöperatie, heeft het Noord-Nederlandse LifeScience MKB zich met een delegatie van acht organisaties op de Bio Europe Spring in Parijs gepresenteerd.

Wat

Doelen
Vanuit de bedrijven was een van de aandachtspunten het gezamenlijke representeren van de sterke Noord-Nederlandse competenties op beurzen en congressen. “Het versterken en zichtbaar maken van de Noord-Nederlandse Healthy Ageing bedrijven van wereldklasse blijft het overkoepelende doel” voegt Ton Vries toe.

Betrokken leden in dit project

   

Meer informatie over dit project

Lisanne Smits, Communicatie & Branding
E: Lisanne@HealthyAgeingCampus.nl 
T: (050) 361 1695