Bestuur

Het ZIF zoekt twee nieuwe bestuursleden

Het Zorg Innovatie Forum is een landelijk uniek en onderscheidend netwerk van organisaties uit het zorg- en sociaal domein. Als onafhankelijke netwerkorganisatie helpt het ZIF haar partners naar innovatieve oplossingen voor complexe vraagstukken. De centrale missie van het ZIF is om de inwoner, cliënt of patiënt zoveel mogelijk de regie te laten houden op zijn eigen leven, ook als hij met kwetsbaarheid te maken krijgt.

Het ZIF is actief gericht op het agenderen van thema’s, bevorderen van nieuwe samenwerkingsrelaties, ontsluiten van ons netwerk, en het creëren van nieuwe contexten tussen partners uit haar netwerk. Het Zorg Innovatie Forum speelt een stimulerende rol bij de verbinding van deze partijen en zoekt actief de samenwerking. Het ZIF is per medio december 2019 op zoek naar twee bestuursleden:

  • Bestuurslid zorg/maatschappelijke expertise
  • Bestuurslid marketing/communicatie expertise

De volledige omschrijving van deze vacatures en de gevraagde profielschets vindt u in de bijlage die u hieronder kunt bekijken.
Vacature Bestuursleden Zorg Innovatie Forum

Heeft u belangstelling voor één van deze functies en voldoet u aan het gevraagde profiel, dan nodigen wij u van harte uit om te solliciteren per mail vóór maandag 25 november. We nodigen ook jongere, bevlogen mensen nadrukkelijk uit om te solliciteren.

Heeft u nog vragen naar aanleiding van deze vacatures?
Neem dan contact op met Karin Kalverboer (directeur) via ‚Äč050 800 3245.

Het Zorg Innovatie Forum is een stichting met een tweehoofdig bestuur.
 

Voorzitter: M.S.R. (Martin) Sitalsing

Martin Sitalsing is sinds 1 juli 2016 voorzitter van het Zorg Innovatie Forum. Hij is hiermee de opvolger van René Paas, die zijn voorzitterschap bij het ZIF moest beëindigen wegens zijn nieuwe functie als Commissaris van de Koning van Groningen. Martin Sitalsing past door zijn brede achtergrond heel goed bij de koers van het ZIF. Hij is in het dagelijks leven politie-chef Midden-Nederland.
 

Bestuurslid: Mw. Akke Groenewoud

Akke Groenewoud is sinds april 2014 bestuurslid van het Zorg Innovatie Forum. In het dagelijks leven is Groenewoud bestuurder bij Economic Board Groningen. EBF geeft de economie in Noord- en Midden Groningen een nieuwe impuls. In die hoedanigheid zet zij zich in economische impuls en positieve kijk op Noord-Nederland. Naast het bestuurswerk voor het ZIF is Groenewoud commissaris bij Stam BV en bestuurslid bij het Poëzie Paleis.