Slimme Zorg Estafette

icon-clock icon10:00 - 12:00

icon-clock iconRegio Noord

Van 1 t/m 26 februari vindt de Slimme Zorg Estafette plaats, waarin zorgtechnologie onder de aandacht wordt gebracht. De e-health week, die de afgelopen vier jaar in januari zorgde voor vele (digitale) bezoekers, krijgt hierdoor  in 2021 een nieuwe vorm. 

In vier verschillende regio’s in Nederland: Regio Oost, Regio West, Regio Noord en Regio Zuid, zullen deze maand activiteiten georganiseerd worden. Elke week staat een andere regio centraal. Het leren van innovaties en de meerwaarde van slimme zorg staat hierin centraal. Regio Noord is in de week van 15 tot 19 februari aan de beurt. Het Zorg Innovatie Forum speelt hierin op verzoek van het ministerie van VWS een coördinerende rol.

Iedere week wordt op maandagochtend gestart met een livestream event waar de gelegenheid is om te laten zien en ervaren wat er op het gebied van innovaties en zorgtechnologie in de betreffende regio speelt. Verder zullen er in de loop van die week activiteiten worden georganiseerd door partijen die hun activiteiten willen delen.

In deze week zal ook de Kenniswerkplaats E-health implementatie onder de aandacht worden gebracht, en verzorgt Platform Pouwer een webinar over wonen. Nadere informatie over de invulling van de Slimme Zorg Estafette volgt in januari. Wilt u op de hoogte blijven? Neem dan even contact met ons op.

Tijd tot dit evenement

0
Dagen
0
Uren
0
Minuten
0
Seconden
Icon