Kenniswerkplaats E-health Implementatie

icon-clock icon16:00 - 17:00

icon-clock iconDigitaal

Op 10 juni organiseert de Kenniswerkplaats E-health Implementatie weer een webinar! In deze Kenniswerkplaats delen we graag kennis en ervaring en geven we initiatieven een podium. De afgelopen jaren is er een netwerk ontstaan van deelnemers vanuit de wetenschap, zorg, overheid, onderwijs en het bedrijfsleven. Dit netwerk komt ook samen op werkplaatsimplementatie.com. Het webinar van 10 juni februari heeft als thema: Software als medisch hulpmiddel.

De zorg krijgt steeds meer te maken met ICT-gerelateerde onderwerpen. Papieren medische dossiers maken plaats voor EPD’s, medische apps en e-health toepassingen schieten als paddenstoelen uit de grond en partijen werken steeds meer (elektronisch) met elkaar samen. Maar werken al die nieuwe diensten wel conform wet- en regelgeving, of is die ene populaire zorgvernieuwing van vandaag de publiciteitsramp van morgen?

Tijdens dit webinar gaat Iris de Groot, Senior juridisch adviseur & manager bij ICTRecht in Groningen, onder meer in op een nieuwe verordening in de zorgsector. Verder komen de online behandelingsovereenkomst, de persoonlijke gezondheidsomgeving en de wetgeving met betrekking tot medische hulpmiddelen aan de orde.

Dit webinar biedt een introductie over welke regels er gelden met betrekking tot software als medisch hulpmiddel en op welke wijze deze toegepast dienen te worden in de (zorg)praktijk.

Geïnteresseerd?

U kunt zich nog tot 10 juni 12.00 uur via info@zorginnovatieforum.nl aanmelden. Wij zorgen er dan voor dat u de link naar de online bijeenkomst ontvangt! 

Wij verwelkomen u graag op 10 juni!

Tijd tot dit evenement

0
Dagen
0
Uren
0
Minuten
0
Seconden
Icon