Webinar Financiering van Zorgtechnologie

icon-clock icon16:00 - 17:00

icon-clock iconDigitaal

Ook tijdens de week van de Slimme Zorg Estafette, organiseren we vanuit de Kenniswerkplaats E-health Implementatie een webinar. In deze werkplaats delen we graag kennis en ervaring en geven we initiatieven een podium. De afgelopen jaren is er een netwerk ontstaan van deelnemers vanuit de wetenschap, zorg, overheid, onderwijs en het bedrijfsleven.
Tijdens het webinar van 16 februari zullen wij stil staan bij een thema waar we bij de ontwikkeling en implementatie van zorgtechnologie allemaal mee te maken hebben: Financiering.

Het Nederlands en Europees subsidieklimaat is bijzonder complex en uitgebreid, waardoor het voor partijen vaak veel tijd kost om het juiste subsidieprogramma te koppelen aan lopende en/of nieuwe projecten. In dit webinar zullen Cecile ten Kate (senior consultant) en Thomas Leenheers (consultant) van PNO Consultants u meenemen in een aantal interessante financieringsmogelijkheden voor zorgorganisaties en ondernemers actief in de zorg die mogelijk goed aansluiten bij uw baanbrekende of innovatieve projecten. Denk hierbij aan Stimuleringsregeling E-health Thuis (SET), ZonMw regelingen maar ook programma's voor het MKV waaronder Versneller Innovatieve Ambities (VIA). Tevens geven we een korte doorkijkje naar het nieuwe HorizonEurope programma.

PNO is Europees marktleider op het gebied van subsidies, innovatie en projectmanagement. Dagelijks werken meer dan 400 professionals vanuit kantoren door heel Europa aan kleine tot zeer grote projecten van startups tot multinationals, zorg- en onderwijsinstellingen en universiteiten, sectororganisaties, technologieplatforms en zelfs overheden. Met hun kantoor in Groningen werken zij o.a. voor meerdere zorg- en onderwijsinstellingen in Noord-Nederland en hebben zij een uitgebreid kennisnetwerk.

Aanmelden
Het is op dit moment niet meer mogelijk om u via de website aan te melden voor deze bijeenkomst.

Tijd tot dit evenement

0
Dagen
0
Uren
0
Minuten
0
Seconden
Icon