Masterclass Leiderschap in Transitie

icon-clock icon15:30 - 17:30

icon-clock iconDe Biotoop, Haren

Na tweemaal uitstellen is het op 11  april eindelijk zo ver. Het Zorg Innovatie Forum en Gabriël Anthonio slaan de handen in voor de bijeenkomst 'Leiderschap in Transitie'.

Leiderschap voor jezelf en met anderen verder ontwikkelen is als een reis. Een reis door allerlei landschappen, door mooie en minder mooie gebieden heen. Het landschap verandert. Stilstaan is geen optie, het perspectief op een mooie toekomst aan de horizon lonkt. Het is die leiderschapsreis, persoonlijk en samen met anderen, die je telkens weer uitdagen voor de volgende stap. Uitdagen op de persoonlijke en gezamenlijk transitie.

ZIF stakeholders krijgen de exclusieve kans om kosteloos deel te nemen aan deze masterclass onder leiding van prof. dr. Gabriël Anthonio. Leiderschap gaat over jezelf en de gezamenlijke opgave waar je samen voor staat. Tijdens deze workshop staan we onder andere stil bij ieders persoonlijke kernwaarden en missie, die verbinden we aan de gezamenlijke transitie opgave. Positieve gezondheid staat hierbij ook centraal. 

Ook deelnemen aan deze Masterclass? Aanmelden kan tot 8 april, 15.00 uur door te mailen naar info@zorginnovatieforum.nl

Deze bijeenkomst is alleen toegankelijk voor bestuurders van ZIF-stakeholders en voor genodigden. Voor externa partijen vragen wij een vergoeding. 

Tijd tot dit evenement

0
Dagen
0
Uren
0
Minuten
0
Seconden
Icon