Masterclass Leiderschap in Transitie

icon-clock icon15:30 - 17:30

icon-clock iconDe Rieshoek, Noordlaren

Leiderschap voor jezelf en met anderen verder ontwikkelen is als een reis. Een reis door allerlei landschappen, door mooie en minder mooie gebieden heen. Het landschap verandert. Stilstaan is geen optie, het perspectief op een mooie toekomst aan de horizon lonkt. Het is die leiderschapsreis, persoonlijk en samen met anderen, die je telkens weer uitdagen voor de volgende stap. Uitdagen op de persoonlijke en gezamenlijk transitie.

ZIF stakeholders krijgen de exclusieve kans om kosteloos deel te nemen aan deze masterclass onder leiding van prof. dr. GabriĆ«l Anthonio. Leiderschap gaat over jezelf en de gezamenlijke opgave waar je samen voor staat. Tijdens deze workshop staan we onder andere stil bij ieders persoonlijke kernwaarden en missie, die verbinden we aan de gezamenlijke transitie opgave. Positieve gezondheid staat hierbij ook centraal. 

Ook deelnemen aan deze Masterclass? Laat het ons weten via een mailtje of bel naar 050 800 3245.

Deze bijeenkomst is verplaatst van 15 november 2021 naar 31 januari 2022, en is alleen toegankelijk voor bestuurders van ZIF-stakeholders en voor genodigden. 

Tijd tot dit evenement

0
Dagen
0
Uren
0
Minuten
0
Seconden
Icon