Fitter in het onderwijs

icon-clock icon15:30 - 16:30

icon-clock iconDigitale vergadering

Fitter in het onderwijs


Tijdens deze online meeting, georganiseerd door Healthcoin, ZIF en Kans voor de Veenkoloniën, kunt u kennismaken met de Fitter app. Gezonde leerlingen presteren beter, dat weet iedereen. Maar hoe stimuleer je leerlingen tot gezonder gedrag en een goede levensstijl?

De Fitter app bevat een compleet leefstijllespakket en leefstijldashboard waarmee de leerling kennis kan maken met de voordelen van een gezonde leefstijl. In de app worden challenges aangeboden en wordt letterlijk iedere stap beloond met een virtuele munt. Dit kan geheel op afstand en ‘Corona-proof’ toegepast worden, zonder dat er extra inzet van docenten gevraagd wordt.

Healthcoin, de ontwikkelaar van deze app en één van de projecten binnen Kans voor de Veenkoloniën, heeft met deze unieke aanpak ervaring opgedaan bij één van de grootste MBO instituten van Noord Nederland; het Noorderpoort College. In deze bijeenkomst vertellen zij over de ervaringen en de manier waarop dit ook op uw school ingezet kan worden.

Werkzaam in het onderwijs en nieuwsgierig naar deze aanpak? Neem dan deel aan de online meeting! Stuur ons een mail voor meer informatie en om de uitnodiging te ontvangen.

Tijd tot dit evenement

0
Dagen
0
Uren
0
Minuten
0
Seconden
Icon