Financiering van Zorgtechnologie

icon-clock icon16:00 - 17:00

icon-clock iconDigitaal

Van 27 januari tot 25 februari 2022 staat de Slimme Zorg Estafette weer op de planning. In Noord Nederland zullen, in dit kader, in de derde week van februari tal van activiteiten plaatvinden. De mogelijkheden van (zorg)technologie staan volop in de aandacht tijdens deze week. 

Op dinsdag 15 februari organiseert de Kenniswerkplaats E-health Implementatie een webinar over een thema waar we bij de ontwikkeling en implementatie van zorgtechnologie allemaal mee te maken hebben: de financiering.

In dit webinar zullen Cecile ten Kate (senior consultant) en Thomas Leenheers (consultant) van  PNO Consultants u meenemen in een aantal interessante financieringsmogelijkheden voor zorgorganisaties en ondernemers actief in de zorg die mogelijk goed aansluiten bij uw baanbrekende of innovatieve projecten. Denk hierbij aan het Nationaal Programma Groningen, ZonMw regelingen, maar ook programma's voor het MKB waaronder de MIT Haalbaarheid en Versneller Innovatieve Ambities (VIA). 

Aanmelden voor deze activiteit kan helaas niet meer.

De activiteiten van de Slimme Zorg Estafette worden in Noord Nederland aangejaagd door het Noordelijk Platform Zorgtechnologie. Het NPZ is een initiatief vanuit TZA Groningen, TZA Drenthe, ZorgpleinNoord, Zorg Innovatie Forum, Centre of Expertise Healthy Ageing, Faith Research en Health Hub Roden. Voor alle activiteiten tijdens de Slimme Zorg Estafette kijk op www.slimmezorgestafette.nl.

Tijd tot dit evenement

0
Dagen
0
Uren
0
Minuten
0
Seconden
Icon