Kenniswerkplaats E-health Implementatie - Online Security

icon-clock icon10:00 - 11:30

icon-clock iconLeonard Springerlaan 35, Groningen

Op 12 april organiseert de Kenniswerkplaats E-health Implementatie weer een fysieke bijeenkomst, met het thema Online Security! We doen steeds meer online, maar hoe zit het met de veiligheid? Een onderwerp dat niet alleen enorm actueel is, maar ook bij veel organisaties hoger op de agenda zou moeten staan. De ervaring leert dat we niet kunnen stellen dat het u niet zal gebeuren. Voor dit thema hebben we drie inleiders die vanuit hun eigen praktijk kennis en informatie zullen delen.

Kors Monster, directeur van ICTRecht Security neemt u mee in de wereld van ransomware (gijzelsoftware). Via enkele praktijkvoorbeelden schetst hij de problematiek en ontwikkelingen. Daarna gaat hij in op best practices die kunnen voorkomen dat u slachtoffer wordt van ransomware, en om de impact van een eventuele ransomware aanval te verkleinen.

Gerard Akkerman, hoofd Communicatie van het Medisch Centrum Leeuwarden is aan het woord over de hackpoging waar MCL begin 2020 slachtoffer van was. Hij zal ingaan op de betekenis voor de organisatie, de imagoschade en de acties die het ziekenhuis heeft ondernomen.

Martijn Krijnsen, accountmanager Cybercrime en Publiek Private samenwerking van de Politie Noord Nederland zal stilstaan bij de rol van de politie, en hoe organisaties zich het beste kunnen wapenen tegen cybercrime.

Geïnteresseerd?

Zin om meer te leren over online security? Meldt u dan aan door onderstaand formulier in te vullen!
Heeft u vragen? Mail  ons dan via info@zorginnovatieforum.nl of bel naar 50 800 3245!

Aanmeldformulier

Tijd tot dit evenement

0
Dagen
0
Uren
0
Minuten
0
Seconden
Icon