Kans voor de Veenkoloniën - De bevindingen in de Drentse gemeenten

icon-clock icon14:00 - 16:30

icon-clock iconHet Markehuis in Grolloo

Sinds de start van het programma Kans voor de Veenkoloniën in 2015 zijn er doorlopend activiteiten georganiseerd rond de thema’s geboortezorg, armoede, jeugd, gezondheid, eenzaamheid en inwonersparticipatie. In de eerste periode is er ook een startfoto gemaakt rondom deze thema’s. Het afgelopen jaar heeft Aletta Jacobs School of Public Health in opdracht van het programma een nieuwe meting gedaan, en verschuivingen in kaart gebracht voor alle Veenkoloniale gemeenten. Dit onderzoek, bestaande uit meer dan 82 indicatoren verdeeld over vijf thema’s is een grote bron van informatie die we samen met u willen bespreken en duiden. Wat zeggen de resultaten ons?

Op 3 oktober zal Peter van Linschoten van Aletta Jacobs Schools of Public Health een toelichting geven op het onderzoek en zal Prof. dr. Erik Buskens van de RUG/ UMCG een aantal regionale resultaten met u delen. Vervolgens zullen we per gemeente in gesprek gaan om de resultaten te duiden.

Bent u benieuwd naar de resultaten in de Drentse Veenkoloniën? Kom dan op 3 oktober naar Het Markehuis, De Pol 4, Grolloo! Waar we gezamenlijk kijken naar de uitkomsten en thema’s die meer aandacht verdienen.

Aanmelden kan tot en met maandag 12.00 uur door te bellen naar 050 800 3244 of te mailen naar dekkema@zorginnovatieforum.nl.

Tijd tot dit evenement

0
Dagen
0
Uren
0
Minuten
0
Seconden
Icon