Inspiratiesessie 'Gezond leven'

icon-clock icon14:00 - 16:45

icon-clock iconSûnenz, Drachten

Een ongezonde leefstijl (roken, ongezonde voeding, onvoldoende bewegen en alcoholgebruik) is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de grootste veroorzaker van ziekte in Nederland. Kennis en expertise delen over dat wat werkt op het gebied van leefstijl voor de Friese inwoner, is belangrijker dan ooit.

Op 26 januari tijdens deze inspiratiesessie is er vanuit de Coalitie 'Gezond Leven' (onderdeel van de Friese preventie aanpak) volop aandacht voor de drie thema's van het Nationaal Preventie Akkoord en voor vitaal ouder worden. Platform Pouwer vormt samen met Sûnenz Drachten en de GGD Fryslân 'Fitaal WIIS' over vitaal ouder worden.

Houdt u zich bezig met het thema ‘leefstijl’ en bent u benieuwd wat de coalitie ‘Gezond Leven’ voor u kan betekenen in uw werk? Kom dan naar deze inspiratiesessie! Deze inspiratiesessie biedt interessante inzichten en handvatten voor o.a. beleidsadviseurs van Friese gemeenten, JOGG-regisseurs, professionals vanuit welzijnsorganisaties, onderwijs en alle anderen die geïnteresseerd zijn in leefstijlthema’s.

Wilt u meer weten of zich aanmelden voor deze bijeenkomst? Klik dan hier!

Tijd tot dit evenement

0
Dagen
0
Uren
0
Minuten
0
Seconden
Icon