Kennissessie Staatssteun

icon-clock icon15:00 - 16:30

icon-clock iconNoordelijk Trade Center, Leonard Springerlaan 9, Groningen

Organisaties hebben in toenemende mate te maken met staatssteun: bij subsidies, investeringen of het aannemen van overheidsopdrachten. Maar hoe werkt staatssteun eigenlijk? Wat is een de-minimisverklaring? En waar moet je op letten? Het Zorg Innovatie Forum en PlasBossinade Advocaten nodigen u van harte uit voor een kennissessie rond dit thema. 

Peter Hoekstra, advocaat en staatssteunspecialist bij PlasBossinade, schetst voor u de achtergronden van de steunregels, en gaat in op de staatssteuncriteria. Om ook het juridisch kader wat beter te kunnen begrijpen! Aan de hand van specifieke regelingen wordt u bijgebracht hoe staatssteun voor uw organisatie een bijdrage kan leveren in het bieden van betere en innovatieve zorg. Als u gebruik wilt maken van de subsidiepotjes en stimuleringsregelingen die er zijn, is het een must om te begrijpen wat wel en niet mag op staatssteunvlak. Wij praten u graag bij!

Stuur uw vragen van tevoren in!
Wij geven tijdens deze kennissessie graag antwoord op uw vragen! Stuur van tevoren uw input naar info@zorginnovatieforum.nl!

Aanmelden?
Dat kan nog tot woensdag 17.00 uur via info@zorginnovatieforum.nl of door te bellen naar 050 800

Tijd tot dit evenement

0
Dagen
0
Uren
0
Minuten
0
Seconden
Icon