ZIF partners sluiten aan bij SER Noord-Nederland

icon-clock icon16:00 - 17:30

icon-clock iconEemsgolaan 1-3, Groningen

Het ZIF ontving van meerdere partners het signaal dat zij graag naar zowel de ZIF bijeenkomst als het seminar van SER Noord-Nederland wilden. Deze twee overlapten elkaar in tijd, en daarom heeft het ZIF geregeld dat de partners gezamenlijk konden aansluiten bij het seminar. 

____

Graag nodigen wij onze stakeholders uit voor een bijzondere kennismaking op onze nieuwe locatie in Groningen, in aanloop naar de verkiezingen en op de eerste dag van de herfst. Tijdens de vorige Forumbijeenkomst over leiderschap in (energie)transitie hebben we gemerkt dat partners elkaar graag ontmoeten en wij zijn natuurlijk heel benieuwd naar wat u bezig houdt en hoe we daar in ZIF-verband een verbindende, innovatieve, inspirerende of ondersteunende rol in kunnen spelen.

We willen er graag een intergenerationele bijeenkomst van maken, en vragen u daarom samen met een young potential vanuit uw organisatie of uit uw omgeving te komen!

Het programma:

  • Inleiding door Peter Michiel Schaap (GRAS)
    Peter-Machiel Schaap, directeur van architectencentrum Gras, trapt af! Als ontwerper kijkt hij anders naar de transitie-opgaven waar we voor staan en dat zal u vast inspireren! We zien uit naar uw komst en horen graag of u aanwezig zult zijn.
  • Kennismaken met nieuwe voorzitter Gerard Akkerman
  • Rondetafelgesprek met bestuurders
  • Ruimte voor discussie

Deze bijeenkomst is enkel toegankelijk voor onze stakeholders.

Tijd tot dit evenement

0
Dagen
0
Uren
0
Minuten
0
Seconden
Icon