Gezondheidsfestival HiNoord!

icon-clock icon10:00 - 16:00

icon-clock iconVeenhuizen

Op 18 september 2023 vindt het tweede Gezondheidsfestival plaats, met als thema Rebelleren kun je leren! Op dit festival in Veenhuizen is ruimte voor koplopers die met hun rebelse manieren voorop lopen én anderen inspireren. Het Zorg Innovatie Forum, Kans voor de Veenkoloniën en Platform Pouwer hebben een mooie plek in het programma. Schuift u op 18 september aan bij één van onze sessies? Wij zien u graag!

De sessies
Van Kans naar Kracht onder leiding van René van der Most en Karst Dekkema
11.00-11.40 Museum schip

De acht krachtige sleutels om gezondheidsachterstanden echt aan te pakken uit het manifest ‘Van Kans naar Kracht’ van Kans voor de Veenkoloniën worden samen met u geconcretiseerd. Daarnaast krijgt u de mogelijkheid om u tijdens het Gezondheidsfestival aan te sluiten bij de beweging en het manifest te ondertekenen. Doet u mee?

Platform Pouwer - Preventie: doorwerken tot aan en na je pensioen onder leiding van Anjo Geluk, Sanne Martena en Lisa Zwiers
12.00 – 12.40 - Museum schip

De samenleving vergrijst, de ouderenzorg wordt onbetaalbaar en er wordt steeds meer van ons gevraagd. In deze workshop gaan we in gesprek over het perspectief van oudere werknemers met als voorbeeld het project Baanbrekend Perspectief. Daarnaast staan we stil bij de rol van ouderen bij het oplossen van de krapte op de arbeidsmarkt. Gaat u het gesprek met ons aan? 

Geboeid door de systeemwereld onder leiding van Roelof Dilling, Piet Wolters, Toine Fennis en Annemieke Visser
14:00 - 14:40 - Museum schip

Initiatieven vanuit inwoners zijn van grote waarde voor de leefbaarheid in een dorp of wijk en het welzijn van inwoners. Bent u benieuwd naar de impact die inwonersinitiatieven hebben? En ook naar wat initiatieven nu zo succesvol maakt of juist belemmerd? Kom dan naar de workshop ‘Geboeid door de systeemwereld’!

Kortom: genoeg te beleven op 18 september! Komt u ook? Kijk voor aanmelden en meer informatie over alle andere sessies op https://festival.hinoord.nl/ 

Tijd tot dit evenement

0
Dagen
0
Uren
0
Minuten
0
Seconden
Icon