Netwerkbijeenkomst Doof en Slechthorend - Beter door het leven met doofheid of gehoorbeperkingen middels Positieve Gezondheid

icon-clock icon13:30 - 16:30

icon-clock iconZIF kantoor: Eemsgolaan 1, Groningen

Het Zorg Innovatie Forum en GGMD brengen graag professionals die werken voor of met kinderen, jeugd of volwassenen die doof, slechthorend of doofblind zijn of met een andere gehoorbeperking samen. Hoe verbinden we ‘losse flodders’ met elkaar en organiseren we de zorg, onderwijs en andere zaken zo goed mogelijk voor deze doelgroep? Schuif aan op 11 juni en doe, denk en praat mee!

Programma
Tijdens deze bijeenkomst staat ontmoeten, uitwisselen en ervaringen bespreken centraal. Aan de hand van een inleider, ervaringsdeskundigen, een panelgesprek en het bespreken van praktijkvoorbeelden, hopen wij te komen tot een mooie discussie en goede uitkomsten. Het volledige programma delen wij later met u. Vanaf 16.30 praten we onder het genot van een drankje gezamenlijk verder!

Aanmelden
Wilt u ook aanschuiven? Dan kunt u zich aanmelden via onderstaand formulier. Hier kunt u ook uw tolkbehoefte aangeven, door die in te vullen bij 'dieetwensen'. Liever via de mail of via WhatsApp aanmelden? Mail dan naar info@zorginnovatieforum.nl of app 0629104835! 

Aanmeldformulier

Tijd tot dit evenement

0
Dagen
0
Uren
0
Minuten
0
Seconden
Icon