ZIF Inspiratiesessie Zorg en veiligheid Onze zorg!

icon-clock icon15:00 - 16:30

icon-clock iconIn de buurt van Groningen

Veiligheid en zorg zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In deze inspiratiesessie staan we stil bij de samenhang tussen veiligheid en (maatschappelijke) zorg. Hoe kunnen we dit beter en slimmer aanpakken om er eerder bij te zijn en recidieven te voorkomen?

Veiligheid en zorg zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In deze inspiratiesessie van het Zorg Innovatie Forum staan we stil bij de samenhang tussen veiligheid en (maatschappelijke) zorg. Hoe kunnen we dit beter en slimmer aanpakken om er eerder en effectiever bij te zijn en recidieven te voorkomen?

Martin Sitalsing, politiechef van Politie Noord-Nederland en voorzitter nationale werkgroep Zorg en Veiligheid, gaat in een interessante lezing in op wat er is er nodig om deze werelden met elkaar te verbinden. Hoe komen professionals uit zorg, welzijn en gemeenten met elkaar in verbinding en tot een betere samenwerking?

Vanuit drie thema's: jeugdcriminaliteit, huiselijk geweld (waaronder stalking en kindermishandeling) en verward gedrag, bespreken we in een werksessie hoe we elkaar in samenwerking kunnen versterken.

Voor wie is deze bijeenkomst? Voor mensen die op bestuurlijk en directieniveau werkzaam zijn in veiligheid, zorg, overheid en bij maatschappelijke organisaties

Hier wilt u toch ook bij zijn? Aanmelden kan via het formulier hieronder!

Aanmeldformulier

Tijd tot dit evenement

0
Dagen
0
Uren
0
Minuten
0
Seconden
Icon