Het ZIF en PlasBossinade Advocaten slaan de handen ineen

PlasBossinade Advocaten opent als kennispartner van het Zorg Innovatie Forum een helpdesk waar alle stakeholders van het ZIF met juridische vragen terecht kunnen. 

Icon20-01-2021 Nieuws
Het ZIF en PlasBossinade Advocaten slaan de handen ineen

PlasBossinade is vanaf 1 januari 2021 lid van het ZIF-netwerk. Als kennispartner hebben zij nu een speciale helpdesk geopend voor alle partners van het ZIF.

PlasBossinade gaat met stakeholders meedenken over juridische kwesties waar zij in de zorg, sociaal domein of veiligheid tegenaan lopen. Denk bijvoorbeeld aan vragen over samenwerkingen, contracten, beroepsgeheimen, of vragen over privacy en intellectueel eigendomsrecht bij innovaties. De ZIF-stakeholders kunnen voortaan voor korte juridische vragen binnen de diverse sectoren terecht bij PlasBossinade Advocaten, via mail en telefoon.

Gebruik mogen maken van deze dienst is een mooi voordeel van lid zijn van het Zorg Innovatie Forum, naast onder andere deelnemen aan de bijeenkomsten, betrokken worden bij projecten en aanvragen, en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Benieuwd wie er in ons netwerk zitten? Kijk dan even hier! Ook graag een kennismakingsgesprek om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op!

Het ZIF en PlasBossinade Advocaten slaan de handen ineen foto 2
Deel dit artikel

Meer nieuws

Financiering van Zorgtechnologie

Financiering van Zorgtechnologie

Tijdens de week van de Slimme Zorg Estafette organiseerde de Kenniswerkplaats E-health implementatie op 16 februari een webinar over Financiering van Zorgtechnologie. ..

Verder lezen
Biblionet Groningen treedt toe tot het ZIF netwerk

Biblionet Groningen treedt toe tot het ZIF netwerk

Het Zorg Innovatie Forum kijkt uit naar een fijne samenwerking met nieuwe partner Biblionet Groningen. Sinds 1 januari zijn zij toegetreden tot het ZIF-netwerk. ..

Verder lezen
Het ZIF spreekt met het UMCG

Het ZIF spreekt met het UMCG

Voor UMCG Impact, een speciale website voor onderzoekers van het UMCG sprak Larissa van der Wal van het UMCG met één van de ZIF-medewerkers over wat het ZIF is, en waar het ZIF als or..

Verder lezen
Icon