Het ZIF en PlasBossinade Advocaten slaan de handen ineen

PlasBossinade Advocaten opent als kennispartner van het Zorg Innovatie Forum een helpdesk waar alle stakeholders van het ZIF met juridische vragen terecht kunnen. 

Icon20-01-2021 Nieuws
Het ZIF en PlasBossinade Advocaten slaan de handen ineen

PlasBossinade is vanaf 1 januari 2021 lid van het ZIF-netwerk. Als kennispartner hebben zij nu een speciale helpdesk geopend voor alle partners van het ZIF.

PlasBossinade gaat met stakeholders meedenken over juridische kwesties waar zij in de zorg, sociaal domein of veiligheid tegenaan lopen. Denk bijvoorbeeld aan vragen over samenwerkingen, contracten, beroepsgeheimen, of vragen over privacy en intellectueel eigendomsrecht bij innovaties. De ZIF-stakeholders kunnen voortaan voor korte juridische vragen binnen de diverse sectoren terecht bij PlasBossinade Advocaten, via mail en telefoon.

Gebruik mogen maken van deze dienst is een mooi voordeel van lid zijn van het Zorg Innovatie Forum, naast onder andere deelnemen aan de bijeenkomsten, betrokken worden bij projecten en aanvragen, en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Benieuwd wie er in ons netwerk zitten? Kijk dan even hier! Ook graag een kennismakingsgesprek om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op!

Het ZIF en PlasBossinade Advocaten slaan de handen ineen foto 2
Deel dit artikel

Meer nieuws

Denkt u weleens na over uw eigen kracht en kwetsbaarheid?

Denkt u weleens na over uw eigen kracht en kwetsbaarheid?

Bekijk nu de publicatie 'Luister naar de Stem van Ouderen' met daarin de krachtige verhalen van acht ouderen!..

Verder lezen
Campagne ‘Zelfstandig thuis met vertrouwen’ van start

Campagne ‘Zelfstandig thuis met vertrouwen’ van start

Met de juiste (digitale) hulpmiddelen kunnen ouderen veilig en vertrouwd thuis blijven wonen. Er zijn talloze handige hulpmiddelen op de markt, die het leven aanzienlijk makkelijker kunnen maken. L..

Verder lezen
Nieuw advies Raad van Ouderen:

Nieuw advies Raad van Ouderen: "Maak van het openbaar vervoer een nutsvoorziening"

Op 8 februari heeft de Raad van Ouderen het advies ‘Ruimte voor Ouderen, met een inspirerende leefomgeving en mobiliteit als basis’ aangeboden aan de Directeuren-Generaal van de ministeries van..

Verder lezen
Icon