Webinar

Op 17 september organiseert Platform Pouwer een webinar over Ouderenparticipatie en Gemeenteraadsverkiezingen. Lees hier meer, en meldt u aan!

Icon15-07-2021 Nieuws
Webinar

Op 16 maart 2022 mag iedereen naar de stembus voor de gemeenteraadsverkiezingen, die dan in het hele land worden gehouden. Ondersteuning van ouderenzorg vanuit de WMO staat vanzelfsprekend op de agenda. Maar wat vinden ouderen zélf belangrijk bij het ouderenbeleid en hoe kunnen de gemeenten dit beleid vormgeven? Want er speelt natuurlijk veel meer dan de WMO, denk aan wonen, financiën, mobiliteit, en inrichting van de omgevingswet.

Daarover gaan (actieve) ouderen, professionals en lokale bestuurders uit de vier noordelijke provincies tijdens het webinar van Platform Pouwer in gesprek met elkaar. Ook wordt er aandacht besteedt aan de aanbevelingsbrief die namens de beide Ouderendelegaties naar alle gemeenteraadsleden en leden van adviesraden sociaal domein van gemeenten in Drenthe, Overijssel, Groningen en Friesland is uitgegaan. Tijdens dit webinar is er veel ruimte voor interactie en het stellen van vragen waarmee u laat horen dat uw stem er écht toe doet.

Neem ook deel, en meldt u snel aan via deze link! Er wordt dan voor gezorgd dat u tijdig de link naar het webinar ontvangt!

Deel dit artikel

Meer nieuws

Ervaringsdeskundigheid bij seksueel misbruik

Ervaringsdeskundigheid bij seksueel misbruik

Stichting No Need to Hide onderzoekt de meerwaarde, rol en positie van ervaringsdeskundigen...

Verder lezen
Week van de Jonge Mantelzorger

Week van de Jonge Mantelzorger

Van 1 tot 7 juni staan jonge mantelzorgers in de spotlight tijdens de Week van de Jonge Mantelzorger. Lees hier meer over het thema van dit jaar...

Verder lezen
ZIF Nieuwsbrief  - mei 2021

ZIF Nieuwsbrief - mei 2021

Lees in deze ZIF nieuwsbrief alles over onze activiteiten in mei en juni en over onze stakeholders..

Verder lezen
Icon