In drie sessies naar succesvolle fondsenwerving

Het Zorg Innovatie Forum en PNO Consultants helpen ZIF-stakeholders in drie sessies met het werven van fondsen en subsidies.

Icon15-11-2021 Nieuws
In drie sessies naar succesvolle fondsenwerving

Afgelopen vrijdag vond de eerste sessie plaats van de Themareeks Subsidies en Fondsen. Geïnteresseerden vanuit VNN, Biblionet, Politie Noord Nederland, het Welzijnswerk en Medisch Spectum Twente kwamen samen op het ZIF kantoor voor een leerzame ochtend. 

In deze themareeks werkt het Zorg Innovatie Forum samen met Cecile ten Kate en Thomas Leenheers van ZIF stakeholder PNO consultants. Op deze manier ontstaat een mooie kennisuitwisseling tussen stakeholders van ons Forum. Tijdens deze eerste sessie 'het begin' werd stil gestaan bij het hoe en waarom van subsidies en fondsen: wat kun je bereiken met subsidies, waar wil je ze voor inzetten, en voor welke subsidies komt jouw organisatie in aanmerking? Daarnaast ging PNO verder in op het subsidielandschap en de stappen van het subsidieproces. Tijdens deze eerste sessie leerden de deelnemers de eerste stappen van het subsidieproces. In de tweede sessie op 17 december wordt aandacht besteed aan het schrijven van een aanvraag. En in de derde sessie op 21 januari leren deelnemers meer over het inrichten van de subsidieorganisatie en administratie.

Wilt u  meer weten over deze bijeenkomst of u nog aanmelden voor de twee sessies die nog komen? Neem dan via de mail contact op met René van der Most of bel naar 050 800 3245.

Hopelijk mogen wij u bij deze of één van onze andere bijeenkomsten verwelkomen!

In drie sessies naar succesvolle fondsenwerving foto 2
Deel dit artikel

Meer nieuws

Noorden krijgt impuls voor voortzetting leernetwerken

Noorden krijgt impuls voor voortzetting leernetwerken

NetwerkZON2020 krijgt een vervolg: NetwerkZON2026 Modern Health. Het ZIF heeft samen met NetwerkZON deze aanvraag opgesteld en zij werken ook samen in de uitvoering in de komende projectperiode. Le..

Verder lezen
Het Zorg Innovatie Forum gaat verhuizen!

Het Zorg Innovatie Forum gaat verhuizen!

Vanaf 1 november is het ZIF gevestigd aan de Rummerinkhof 2 in Haren..

Verder lezen
Cultuurparticipatie voor iedereen!

Cultuurparticipatie voor iedereen!

Op Wereld TOS dag staat iedereen met een taalontwikkelingsstoornis in het zonnetje!..

Verder lezen
Icon