In drie sessies naar succesvolle fondsenwerving

Het Zorg Innovatie Forum en PNO Consultants helpen ZIF-stakeholders in drie sessies met het werven van fondsen en subsidies.

Icon15-11-2021 Nieuws
In drie sessies naar succesvolle fondsenwerving

Afgelopen vrijdag vond de eerste sessie plaats van de Themareeks Subsidies en Fondsen. Geïnteresseerden vanuit VNN, Biblionet, Politie Noord Nederland, het Welzijnswerk en Medisch Spectum Twente kwamen samen op het ZIF kantoor voor een leerzame ochtend. 

In deze themareeks werkt het Zorg Innovatie Forum samen met Cecile ten Kate en Thomas Leenheers van ZIF stakeholder PNO consultants. Op deze manier ontstaat een mooie kennisuitwisseling tussen stakeholders van ons Forum. Tijdens deze eerste sessie 'het begin' werd stil gestaan bij het hoe en waarom van subsidies en fondsen: wat kun je bereiken met subsidies, waar wil je ze voor inzetten, en voor welke subsidies komt jouw organisatie in aanmerking? Daarnaast ging PNO verder in op het subsidielandschap en de stappen van het subsidieproces. Tijdens deze eerste sessie leerden de deelnemers de eerste stappen van het subsidieproces. In de tweede sessie op 17 december wordt aandacht besteed aan het schrijven van een aanvraag. En in de derde sessie op 21 januari leren deelnemers meer over het inrichten van de subsidieorganisatie en administratie.

Wilt u  meer weten over deze bijeenkomst of u nog aanmelden voor de twee sessies die nog komen? Neem dan via de mail contact op met René van der Most of bel naar 050 800 3245.

Hopelijk mogen wij u bij deze of één van onze andere bijeenkomsten verwelkomen!

In drie sessies naar succesvolle fondsenwerving foto 2
Deel dit artikel

Meer nieuws

Campagne ‘Zelfstandig thuis met vertrouwen’ van start

Campagne ‘Zelfstandig thuis met vertrouwen’ van start

Met de juiste (digitale) hulpmiddelen kunnen ouderen veilig en vertrouwd thuis blijven wonen. Er zijn talloze handige hulpmiddelen op de markt, die het leven aanzienlijk makkelijker kunnen maken. L..

Verder lezen
Nieuw advies Raad van Ouderen:

Nieuw advies Raad van Ouderen: "Maak van het openbaar vervoer een nutsvoorziening"

Op 8 februari heeft de Raad van Ouderen het advies ‘Ruimte voor Ouderen, met een inspirerende leefomgeving en mobiliteit als basis’ aangeboden aan de Directeuren-Generaal van de ministeries van..

Verder lezen
2023 in beeld!

2023 in beeld!

Bekijk het 2023 van het Zorg Innovatie Forum in vogelvlucht in dit jaarverslag!..

Verder lezen
Icon